VI KAN DIGITAL MARKNADSFÖRING
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Våra tjänster

What we're good at
p
DIGITAL MARKNADSFÖRING
SOCIALA MEDIER

Vi erbjuder en helhetslösning för dig som kund. Vi skapar content efter företagets & varumärkes tonalitet, schemalägger publicering och sköter er annonsering via Facebook Business Manager & LinkedIn.

Sociala medier är ett starkt verktyg för att ta marknadsandelar och stärka varumärket. Vi hjälper både stora som små företag med allt inom sociala medier.

Kontakta oss
E-HANDEL
KONVERTERINGSOPTIMERING

Det kanske låter som ett krångligt ord. Men fråga er själva, vad vill vi att en besökare ska göra på vår sida?

Vilken färg har er köpknapp? Har ni kategoriseringen eller sökfunktion?

Kontakta oss
p
p
DIGITAL MARKNADSFÖRING
SEO

Det sker över 55 miljoner Google-sök per dag i Sverige.

Så självklart är det viktigt att maximera sin synlighet på Google.

SEO är arbetet du gör på din webbsajt för att Google och andra sökmotorer enkelt ska kunna hitta din webbsajt och visa upp den i resultatet när någon söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder.

När du syns på rätt sätt kan fler besökare hitta till dig och du kan få fler nya kunder. Detta gör Google till en lönsam kanal för din marknadsföring och sökoptimering till ett mycket viktigt verktyg.

Vi hjälpa dig att välja rätt sökord från början så att du får en bra grund att stå på.

Att arbeta med SEO kräver långsiktighet och tålamod. Det kan ta tid innan alla dina förändringar ger resultat och du syns på en topplacering – men det är värt besväret!

Kontakta oss
E-HANDEL
HUR LEVERERAS OCH PAKETERAS ERA VAROR?

Visste du att majoriteten av alla svenskar vill ha kvällsleverans och bryr sig inte om fri frakt? Vet ni vad era kunder verkligen bryr sig om?

Kontakta oss
p