Sociala medier

Vad är Sociala medier?

DIGITAL MARKNADSFÖRING

SOCIALA MEDIER

ATT SYNAS OCH FINNAS TILLGÄNGLIG PÅ SOCIALA MEDIER BLIR ALLT VIKTIGARE FÖR FÖRETAG

GENOM ATT STÄRKA ERT EGNA VARUMÄRKE SKAPAR NI MÖJLIGHETER TILL NYA AFFÄRER, SAMARBETEN OCH REKRYTERINGAR.

 

Många kan glömma hur viktigt det faktiskt kan vara att ha ett starkt varumärke i sociala medier. Man tänker oftast på att webbplatsen ska vara snygg och uppdaterad, samt att man hanterar sociala medier med vänsterhanden. Men något man glömmer är den enorma potentialen som finns med att stärka sitt varumärke i de digitala kanalerna – tänk dig att som säljare inte behöva pitcha in vilka ni är och vad ni säljer utan kunden redan vet vem ni är och vad ni levererar, och vill egentligen bara träffas för att avsluta affären.

 

Vilka kanaler arbetar ni med?
När publicerar ni innehållet?
Hur marknadsför ni innehållet?
Mot vilka målgrupper?

 

Det är en sak att skapa innehåll för att få ”likes”, men en annan för att nå resultat. Vill ni ha en strategi för hur ert företag kan skapa mer affärstillfällen?
Tillsammans tar vi fram en lösning som passar er bäst – somliga vill ha hjälp med stöttning och verktyg för att lyckas i sociala medier, och andra vill ha en helhetslösning. Vi kan sätta upp dina konton för att annonsera i sociala medier och skapa innehåll utifrån önskemål som vi kommer överens om tillsammans.  Oavsett vad ni väljer kan Strategi Digital hjälpa er!  

Strategi Digital AB

Kontakta Anna så hjälper hon er!